ibele-0001b.jpg

Het kantoor legt zich in het bijzonder toe op het familierecht, maar kan u tevens bijstaan in geschillen van algemeen burgerlijk recht, huurrecht, invorderingen, verkeersrecht of strafrecht.

 

Het kantoor biedt u een integrale juridische dienstverlening vanaf het eerste advies tot en met de complete afwerking van de procedure. Dit kan gaan van het opstellen van een overeenkomst tot bijstand voor de rechtbank.

 

De echtscheidingsprocedures zijn sinds 2007 aanzienlijk vereenvoudigd. Zonder elkaar de schuld te geven, kunnen echtgenoten een einde maken aan hun huwelijk, na vooraf een materiële en familiale regeling te hebben opgesteld. Mr. Keirsebilck kan hierbij de rol van bemiddelaar en expert in het opstellen van overeenkomsten vervullen.

 

Is een echtscheiding met onderlinge toestemming niet mogelijk, dan wordt de echtscheidingsprocedure ingeleid bij de Familierechtbank. De vraag welke echtgenoot een fout heeft begaan is hierbij niet relevant.

 

Daarnaast kan mr. Keirsebilck u tevens bijstaan bij adopties, afstammingsbetwistingen, omgangsregelingen, onderhoudsbijdragen…

 

Ook voor de Politierechtbank of Correctionele rechtbank kan mr. Keirsebilck uw bijstaan. Ongeacht of u slachtoffer of dader bent, zal zij uw belangen verdedigen.

 

Verder wordt meester Keirsebilck regelmatig aangesteld als schuldbemiddelaar, dit op verzoek van particulieren of ambtshalve door de Arbeidsrechtbank.

 

Een collectieve schuldenregeling laat u toe om uw structurele schuldproblemen aan te pakken. De schuldbemiddelaar beheert uw inkomen en helpt u uw schulden afbetalen. Na de collectieve schuldenregeling kunt u opnieuw schuldenvrij door het leven.